VvE Belang

VvE Belang

Functie:
Belangenorganisatie voor VvE's
Website:
www.vvebelang.nl/

Over VvE Belang

VvE Belang is de belangenorganisatie voor de Vereniging van Eigenaren en de appartementseigenaar. Eigenaren van appartementen zijn samen met de andere eigenaren eigenaar van het gebouw waarin ze wonen. Ze hebben dan ook een gezamenlijke (wettelijke) taak: beheer en onderhoud van het gebouw. VvE Belang zorgt al sinds 1999 voor voorlichting, advies, ondersteuning en begeleiding van VvE's. 

VvE Belang heeft specialisten in huis op juridisch, bouwkundig en financieel gebied. Zij kunnen VvE’s en individuele appartementseigenaren ondersteunen bij onderwerpen als onderhoud, duurzaamheid, juridische zaken etc. Daarnaast is VvE Belang actief als lobbyorganisatie bij politiek en overheid, zowel landelijk als regionaal en lokaal. Ook worden opleidingen verzorgd.

VvE Belang organiseert elk jaar een aantal voorlichtingsbijeenkomsten in het hele land met interessante presentaties/workshops. Aan deze bijeenkomsten is ook een uitgebreide informatiemarkt gekoppeld. Het kwartaalblad VvE Magazine (gratis voor aangeslotenen) bevat een schat aan informatie op alle terreinen van het appartementsrecht. 

Op RenovatieProfs.nl laten de diverse experts van VvE Belang hun licht schijnen op de diverse topics waarmee VvE's in aanraking komen.