Renate van de Ven

Renate van de Ven

Functie:
Senior adviseur ruimtelijke ontwikkeling | Ordito
Website:
www.ordito.nl/

Over Renate van de Ven

Ik ben werkzaam als senior adviseur ruimtelijke ontwikkeling bij Ordito. Ordito is een stedenbouwkundig adviesbureau én detacheringsbureau. Ik houd me bezig met gebiedsontwikkelingen, voornamelijk in het landelijk gebied. Het platteland is volop in bewegen en de grote mix aan onderwerpen en, vaak tegenstrijdige, belangen blijft me boeien. Ik vervul de rol van procesbegeleider en stel ruimtelijke plannen op.

Omdat ik zowel in een gemeentelijk werkveld functies heb bekleed als bij een adviesbureau begrijp ik de belangen van zowel de overheid als de initiatiefnemer. Met mijn flinke dosis enthousiasme en een persoonlijke benadering probeer ik aan de hand van de diverse belangen een route te bepalen waarmee ik mijn klant vooruit kan helpen.

Ordito is lid van het BouwAdvies Instituut te Gemert, waarin ik Ordito vertegenwoordig. Het BouwAdvies Instituut is een vrije samenwerking tussen vakprofessionals uit de bouw, die gezamenlijk een compleet en geheel advies traject kunnen (klantwens) aanbieden voor projecten in nieuwbouw, verbouw/renovatie, herbestemming en onderhoud. Naast samenwerken zijn kennis delen en netwerken onze belangrijkste pijlers. 

Artikelen van Renate van de Ven