RenovatieProfs

RenovatieProfs

Functie:
Redactie

Over RenovatieProfs

De redactie van RenovatieProfs vult de website dagelijks met actuele content op het gebied van renovatie en transformatie van vastgoed. Hierbij kiezen we niet altijd voor het laatste nieuws, maar vooral voor content die bijdraagt aan de uitoefening van het vak.

De redactie van RenovatieProfs vindt het belangrijk om professionals in de renovatiebranche over hun expertise aan het woord te laten. De artikelen van deze professionals worden op onze site getoond in de kennisbank. Bent u gespecialiseerd in een bepaald vakgebied en wilt u dat delen met andere vakgenoten? Of heeft u een bepaald standpunt over een onderwerp waar u anderen graag over vertelt? Laat het ons weten en wie weet schrijft u binnenkort mee voor RenovatieProfs!

Wij nodigen u uit om op RenovatieProfs.nl een profiel aan te maken en zo met andere vakgenoten in gesprek te komen. U abonneert zich hiermee direct op de email-nieuwsbrief, die elke maand verschijnt. RenovatieProfs is tevens te volgen via de bekende social media kanalen. Heeft u tips of opmerkingen voor onze redactie? Dan kunt u mailen naar redactie@renovatieprofs.nl

Volgende evenement

21.09.2017 t/m 22.09.2017

RenoResto

Eskimofabriek Gent