Gerben Verweij

Gerben Verweij

Functie:
Manager Projects | Viega
Website:
www.viega.nl/xchg/nl-nl/hs.xsl/index.html

Over Gerben Verweij

Gerben Verweij (1973) is gespecialiseerd in installatie-, afvoer- en voorwandtechniek, als ook in buisleidingsystemen voor de gebouwentechniek, utiliteit, industrie en scheepsbouw. Na diverse functies in de installatie- en afvoertechniek te hebben vervuld, trad hij 11 jaar geleden in dienst bij Viega Nederland. Hier bekleedde hij verschillende functies, waaronder die van manager Technical Support. Sinds vorig jaar heeft hij de leiding over de afdeling Projects, een team van vijf projectspecialisten die installatiebedrijven en opdrachtgevers adviseren over oplossingen en systemen voor de installatietechniek.

Binnen het managementteam van Viega Nederland maakt Gerben Verweij zich sterk voor de thema’s innovatie en kwaliteit. Zijn motto daarbij: “sanitaire (design)oplossingen en -producten krijgen pas betekenis en komen tot hun recht wanneer de techniek achter de wand van eersteklas kwaliteit is.” Zijn visie gaat daarbij verder dan gebruikelijk is in de installatiewereld.

Naast zijn functie als Manager Projects en lid van het managementteam van Viega Nederland is Gerben Verweij verantwoordelijk voor alle marketing-, communicatie- en PR-activiteiten in Nederland. Door deze unieke combinatie van technische kennis en commerciële feeling, weet hij als geen andere techniek te vertalen naar oplossingen voor de markt