RenovatieProfs wordt BouwBeurs.nl

22.03.2017 | Branchenieuws | 567 keer bekeken
RenovatieProfs wordt BouwBeurs.nl

Misschien is het je al opgevallen dat er de laatste tijd minder nieuws te lezen is op onze website van RenovatieProfs.nl en je in de afgelopen tijd minder nieuwsbrieven hebt ontvangen dan je van ons gewend bent. Dit heeft te maken met het feit dat RenovatieProfs binnenkort samen gaat met de website Bouwbeurs.nl.

BouwBeurs is voor vele van jullie bekend als de fysieke beurs waar ook de renovatieprofessionals elkaar ontmoeten. Om de twee jaar vindt de BouwBeurs plaats in de Jaarbeurs in Utrecht.

Altijd de nieuwe producten en noviteiten
Voortaan hoef je niet meer te wachten op de volgende beurs voor het actuele product- en leveranciersnieuws, want dat lees je op BouwBeurs.nl. Precies zoals je ook gewend was op RenovatieProfs.nl maar nú voor de gehele bouwsector.

Op BouwBeurs.nl vind je product- en kennisartikelen in twaalf relevante segmenten. Op het nieuwe platform worden producten overzichtelijk weergegeven, met meer details en mooi beeldmateriaal. Daarnaast is het eenvoudig om in contact te komen met de betrokken leveranciers voor bijvoorbeeld aanvullende informatie of een offerte.

Na de lancering zullen wij uiteraard niet stil gaan staan en gaan wij verder met het door- ontwikkelen van het platform. Samen met de gebruikers blijven we de website voortdurend verbeteren. Houd de site dus in de gaten.

BouwBeurs 2017 was een groot succes

De laatste editie van de BouwBeurs vond afgelopen februari plaats en wij zijn trots op het resultaat dat wij, samen met jou, hebben neergezet.

Wil je weten welke partners er op de afgelopen BouwBeurs stonden of hoe je kunt deelnemen aan de volgende editie? We hebben alle informatie op een aparte website gezet: bouwbeurslive.nl.

Wij hopen jou spoedig op de websites te mogen verwelkomen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld jezelf nu aan voor de nieuwsbrief van Renovatieprofs en ontvang het laatste nieuws, trends en aanbiedingen.

Reacties (0)

Reageren