RenovatieProfs: hét online portal voor renovatie en transformatie

19.11.2014 | Branchenieuws | 491 keer bekeken
RenovatieProfs: hét online portal voor renovatie en transformatie

RenovatieProfs is het nieuwe online informatieplatform voor professionals in de renovatie en transformatie van bouw en vastgoed. Vanaf 2015 kunt u op RenovatieProfs terecht voor actuele trends, expertartikelen en productontwikkelingen binnen de renovatiebranche.

RenovatieProfs is een nieuwe titel binnen JB Digital, de digitale tak van Jaarbeurs. Jaarbeurs is in de renovatiebranche bekend van de beurs Renovatie & Transformatie. Bart Strijker, verantwoordelijk voor de digitale strategie en de online merken licht toe; 'Wij binden communities en zijn van mening dat digitaal verbinden de basis is voor fysiek verbinden (beurzen, events). Met de lancering van het online platform RenovatieProfs.nl zijn wij straks in staat om het gehele jaar door de dialoog te voeren met onze klanten en bezoekers in het renovatie vakgebied.’

De website houdt u dagelijks op de hoogte van alle actualiteiten omtrent renovatie en transformatie, maar biedt ook artikelen van belangrijke experts uit de branche. De agenda toont een overzicht van alle aanstaande evenementen in de renovatiebranche. Alle content op RenovatieProfs.nl is onderverdeeld in de vakgebieden Aannemer, Architect, Adviseur, Installateur, Klussenbedrijf, Onderhoudsbedrijf, Ontwikkelaar en Woningcorporatie/vastgoedbeheer. Bezoekers van de website kunnen eenvoudig doorklikken naar het vakgebied van hun keuze en zo direct zien welke content relevant voor hen is.

Op RenovatieProfs krijgen professionals tevens de mogelijkheid om in contact te komen met vakgenoten en leveranciers. Dit doen zij door een profiel op de website aan te maken, wat hen in staat stelt om te reageren op nieuws of artikelen. Met het aanmaken van een profiel abonneren zij zich direct op de email-nieuwsbrief, die maandelijks wordt verstuurd. RenovatieProfs is tevens de volgen via de social media kanalen.

Meeschrijven?
De redactie van RenovatieProfs vindt het belangrijk om professionals over hun expertise aan het woord te laten. Op die manier bieden content die bijdraagt aan een verbetering in de uitoefening van de vakgebieden. De artikelen van professionals worden op onze site getoond in de kennisbank. Bent u gespecialiseerd in een bepaald vakgebied en wilt u dat delen met uw vakgenoten? Of heeft u een bepaald standpunt over een onderwerp waar u anderen graag over vertelt? Laat het ons weten en wie weet schrijft u binnenkort mee voor RenovatieProfs!

JB Digital
RenovatieProfs is een van de vijftien online platforms van JB Digital (de digitale tak van Jaarbeurs), de business partner van ondernemend Nederland. JB Digital is marktleider in B2B op het gebied van leadgeneratie. De digitale tak van Jaarbeurs laat zich niet afrekenen op bereik, maar op gegenereerde business.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld jezelf nu aan voor de nieuwsbrief van Renovatieprofs en ontvang het laatste nieuws, trends en aanbiedingen.

Reacties (0)

Reageren