Marketing stagiair RenovatieProfs gezocht

11.01.2016 | Beursnieuws | 1084 keer bekeken
Marketing stagiair RenovatieProfs gezocht

Ben jij de gemotiveerde creatieveling die RenovatieProfs naar het volgende niveau tilt? Wij zoeken per +/- 1 februari een stagiair die een afstudeer- of meeloopstage moet doen in de richting van (online) marketing.

Onderdeel van Jaarbeurs 
Jaarbeurs verbindt al bijna 100 jaar mensen en markten. Gestart in 1916 met de allereerste voorjaarsbeurs in Nederland, uitgegroeid tot een werelds bedrijf in het stimuleren van handel. Jaarbeurs biedt een kleurrijk palet aan beurzen, summits, toonaangevende online platforms en spraakmakende locaties voor beurzen, congressen en events. 365 dagen per jaar, 24 uur per dag.

Jaarbeurs is zoveel meer dan een beursbedrijf alleen, een plek of een ruimte. We inspireren, motiveren en activeren handel zodat onze klanten gezien worden. Want daar ligt ook onze kracht. Wij zetten onze klanten vol in de schijnwerpers en we bieden een groots podium. Dat vraagt om passievol handelen en denken. Én om steeds weer grensverleggend bezig te zijn met het verbinden van mensen, fysiek en digitaal.

De afdeling
De digitale tak van Jaarbeurs (Digital Lab) richt zich op het digitaal verbinden. Met de sterke online B2B merken hebben wij een stevige marktpositie in handen. Ons portfolio bestaat uit uiteenlopende A-merken, waaronder Quel, Marqit, Beautyspot.nl, Verpakkingsprofs.nl en nog vele andere.

Wij geloven in het binden van communities door onze digitale activiteiten. In een ‘data-driven world’ waarbij transparantie en conversie een vanzelfsprekendheid is, spelen wij een cruciale rol om zakelijke markten met elkaar in contact te brengen. Onze merken zijn altijd toonaangevend en creëren waarde voor een professional om zijn of haar vak beter uit te oefenen. Het doel is om business te genereren voor onze klanten. Het vullen van de sales funnel. Wij verbinden en dat is meer dan alleen bereiken. Onze ambitie is om binnen 2 jaar, in alle zakelijke markten waarin Jaarbeurs actief is, een prominente rol te vervullen door digitaal te verbinden.

Digital Lab bestaat uit designers, developers, content editors, online marketeers en een online manager. 

Jouw uitdaging
Als stagiaire online marketeer maak je kennis met alle facetten van online marketing: email-marketing, social media, content marketing en branded content. Je maakt intensief deel uit van het team RenovatieProfs met haar online marketeer en content editor. RenovatieProfs opereert als een zelfstandige start-up binnen Jaarbeurs.
Tijdens de stage is er ruimte voor schoolopdrachten of een afstudeeronderzoek.  We verwachten dat je 4 dagen meewerkt zodat we kunnen zorgen dat je heel veel ervaring op doet. 

Jouw profiel
Je bent een 3e of 4e jaars HBO-student met als studierichting Communicatie, Commerciële economie of Marketing & Sales.
Verder ben je ondernemend, leergierig, communicatief vaardig, je kan goed samenwerken, hebt een proactieve instelling en bent positief ingesteld.

Periode
Een fulltime stage, per begin februari, voor een periode van minimaal 4 aaneengesloten maanden. Je ontvangt per maand € 370,- bruto (o.b.v. fulltime) en je kan in aanmerking komen voor een kamervergoeding van € 75,- bruto (indien je gaat verhuizen).

Interesse?                    
Je motivatie en CV ontvangen wij graag via info@renovatieprofs.nl vermeld hierbij tevens de gewenste startdatum, periode en aantal dagen per week. Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen Lian van Mourik (Online Marketeer) op 030 - 295 2225. 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld jezelf nu aan voor de nieuwsbrief van Renovatieprofs en ontvang het laatste nieuws, trends en aanbiedingen.

Reacties (0)

Reageren