‘Je komt slimmer van de beurs dan dat je er naartoe gaat’

13.04.2016 | Beursnieuws | 615 keer bekeken
‘Je komt slimmer van de beurs dan dat je er naartoe gaat’

Aan wie kunnen we beter vragen hoe het op de beurs is dan aan de bezoekers? Hun mening is heel wat waard. Men vindt het overwegend interessant, vernieuwend en gezellig op Renovatie & Transformatie. “We hebben al veel nieuwe dingen gezien en inzichten gedaan.”

De namen van de bezoekers staan onder hun foto. 

20160413 R+T dag 2 - kopie.JPG

Nicole Cloudt (Concept Cloudt) en Paul Bartelink (Paul Bartelink Bouw en Advies) 
"Ik ben op zoek naar houtbouw, dat heb ik nog niet gezien. Maar ik vind de producten die worden getoond heel interessant."

20160413 R+T dag 2_1.JPG

Edward Nieuwstraten (Rivas Zorggroep) en Randy innenbank (LK Bouw)
"Ik vind het mooi: er zijn mooie stands met goede aankleding. In vergelijking met Utrecht vind ik wel dat er weinig beleving is en voorbeelden zijn. In Utrecht weet je bijna niet waar je moet kijken. Wat opvalt: veel dingen die nieuw zijn worden al toegepast. Dat is leuk om te zien."

20160413 R+T dag 2_2.JPG

Chris Spuij (Lödige Benelux)
"Ik vind het op zich interessant, maar de beurs sluit niet helemaal aan bij waar ik mee bezig ben, liften. Misschien is het voor ons goed om ook eens op deze beurs te staan. Je ziet wat er speelt, dus ik ben positief."

Eric Drieënhuizen (ABIM) 
"Ik kom zelf uit de BIM-hoek, en ik ben op de beurs vooral aan het kijken wat voor producten er zijn en welke nieuwtjes. Ik vind de beurs wel een beetje onoverzichtelijk."

20160413 R+T dag 2_4.JPG

Ludo Schennink (Kreunen Kunststoffen)
"Ik ben nog niet lang binnen, maar vind de beurs zeker interessant. Ik heb er zelf ook een paar keer gestaan. We hebben zelf nu kunststof dorpels ontwikkeld, een aanvullend product voor kozijnherstel."

20160413 R+T dag 2_5.JPG

Michel van den Burg (ROC De Leijgraaf Veghel)
"Ik ben bouwkundedocent en kom om innovaties te zien en te proeven. Deze kennis deel ik dan met studenten. Ik heb innovatieve dingen gezien op vloeroppervlak en verbeteringen op glas. Zo is er nog veel beter monumentenglas ontwikkeld."

M. M. Leurs en J. Habets (Timmerbedrijf / Bouwservice)
"We komen hier als een 'blijf bij' cursus, hiermee willen we voorkomen dat klanten iets willen waar wij geen weet van hebben. Wat we missen op de beurs zijn toch wel dakpannen die tevens als zonnepanelen dienen. Maar we vinden alles interessant."

20160413 R+T dag 2_6.JPG

Johan en Arjon (MBZ Waarde)
"Ik vind het tot nu toe wel leuk. Je ziet hier veel nieuwe producten, en alles wat met renoveren te maken heeft is natuurlijk interessant. De mensen zijn gezellig, de exposanten komen op je af en zijn actief. De meeste dingen zijn ook nuttig. Je komt slimmer van de beurs dan dat je er naartoe gaat."Boys.JPG
Wilmer Blokland, Sander Welgraven en Stan van Lent (Koos van Lith Architecten) 

"We zijn niet echt op zoek naar iets, maar hebben al veel nieuwe dingen gezien en inzichten gedaan. Er was een vloer- en wandverwarming zoals we die nog nooit hadden gezien. Het was afgewerkt met een heel dun randje, waardoor de leidingen er vlak achter liggen en deze op een lage temperatuur hoeft te staan." 

20160413 R+T dag 2_8.JPG

Alex Linders (Sales Service 2012)
"Ik vind bepaalde dingen goed, en heb twee interessante innovaties gezien waar ik zeker iets mee ga doen. Dat zijn een wand- en plafondplaatssysteem en een vloerverwarmingssysteem."


Blijf altijd op de hoogte
Meld jezelf nu aan voor de RenovatieProfs nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, trends en aanbiedingen.


Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld jezelf nu aan voor de nieuwsbrief van Renovatieprofs en ontvang het laatste nieuws, trends en aanbiedingen.

Reacties (0)

Reageren