Het grote RenovatieProfs jaaroverzicht: wat moet erin?

26.11.2015 | Branchenieuws | 660 keer bekeken
Het grote RenovatieProfs jaaroverzicht: wat moet erin?

De dagen worden korter en donkerder en het einde van het jaar nadert. Bij RenovatieProfs kijken we daarom terug op 2015 en vooruit op 2016. Daarbij kunnen we uw input goed gebruiken!

Het afgelopen jaar heeft u onze artikelen gelezen, gedeeld en reacties gegeven. Bedankt daarvoor; zonder lezers zouden we niet bestaan. We hopen dan ook van harte dat u onze artikelen met plezier blijft lezen en met elkaar in discussie blijft gaan.

Hoogtepunten van 2015
Voor het 'RenovatieProfs Jaaroverzicht 2015' zijn we op zoek naar jullie mening. Wat was kenmerkend voor 2015 in de renovatiebranche? Waren dat de ontwikkelingen op het gebied van Nul op de Meter? De BIM-innovaties? De ontwikkelingen rondom de gasboringen in Groningen? De discussie rondom het binnenklimaat? Of heeft u een hele andere suggestie?

We horen graag welke ontwikkelingen of discussies zeker een vermelding waard zijn in ons overzicht.

Vooruitblik 2016
Met het einde van 2015 begint ook een nieuw jaar en wagen we ons graag aan wat voorspellingen. Gaan we stappen maken als het aankomt op gasloos wonen? Kunnen we nu eindelijk echt beginnen aan de grootschalige transformatie van kantoren naar woningen? Wat worden dé trends op het gebied van renovatie? Welke ontwikkelingen verwacht u volgend jaar?

We horen als expert, professional of particulier graag van u. Mail uw hoogtepunten en voorspellingen naar redactie@renovatieprofs.nl.

In december wordt het 'RenovatieProfs Jaaroverzicht 2015' gepubliceerd. 

Namens de redactie, alvast bedankt voor uw input.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld jezelf nu aan voor de nieuwsbrief van Renovatieprofs en ontvang het laatste nieuws, trends en aanbiedingen.

Reacties (1)

Reageren
  • Bas van Voort
    01.12.2015 - 09:34 uur | Bas van Voort

    Hoogtepunt: dat concepten als passief bouwen, nul-op-de-meter eindelijk breed draagvlak beginnen te krijgen. Dat vind ik wel een ontwikkeling van 2015.
    Vooruitblik op 2016: Financiële overheidsmaatregelen die de consument en woningbouwcoöperaties stimuleren om renovaties uit te voeren.