BouwBeurs 2017: Interessante exposanten voor renovatieprofs DEEL 1

01.02.2017 | Beursnieuws | 594 keer bekeken
BouwBeurs 2017: Interessante exposanten voor renovatieprofs DEEL 1

De BouwBeurs kent ook dit jaar een grote variëteit aan exposanten en innovaties; van praktische toepassingen tot slimme innovaties. Om enkele handvaten te geven in het grote aanbod, zetten wij een aantal exposanten op een rijtje die interessant zijn voor jou als renovatieprofessional. 

Verwacht volgende week dinsdag het tweede deel in de nieuwsbrief.

Design zonnepanelen - Plastica

Tijdens BouwBeurs 2017 laat Plastica zien hoe opwekken van zonne-energie in de gevel binnenkort binnen handbereik ligt. Het bedrijf ontwikkelde samen met TULiPPS Solar frameloze design zonnepanelen, welke goed te combineren zijn met de traditionele gevelbekleding van Plastica. Naast de design zonnepanelen toont Plastica de complete gevelcollectie.

Hal 9 - B024

3D Concrete Printing - Tektoniek

Om de architectonische potentie van 3D-betonprinten te verkennen, heeft het Cement&BetonCentrum de Tektoniek Design Challenge geïnitieerd. De resultaten van deze challenge zijn dit jaar te bewonderen op de BouwBeurs.

Hal 9 - A073

Lees hier het interview met Coen Smets over 3D-betonprinten

Afbeelding: Experiment ‘Viennetta-beton’ voor Fire Wall, Bekkering Adams architecten. Foto TU Eindhoven

Raambeschermers - Primaverde

PrimaCover Glass is een lichtdoorlatende beschermfolie voor ruiten, spiegels, kozijnen en deurpanelen gedurende de gehele renovatiefase. PrimaCover Glass beschermt tegen krassen, verf en stucresten.

Hal 7 - C092

Prefab renovatievloer - Compofloor

Met de prefab renovatievloer van Compofloor kan de kwaliteit en snelheid van de renovatie van de begane grondvloer volgens het bedrijf optimaal worden verbeterd. “In combinatie met een RC-waarde van standaard 4.5 de beste oplossing voor duurzaam renoveren in bewoonde toestand.”

Hal 7 - D115

BTC Level Systeem - Kind Bouwchemie

Welke tegelzetter kan er nog zonder een goed Level Systeem? Dat vraagt Kind Bouwchemie zich af. “Sinds enkele jaren zien we dat keramiek steeds grotere vormen begint aan te nemen, 80x80 cm is al een standaard maat op de vloer. Probleem bij deze grote, lange tegels is om ze mooi vlak en strak te leggen. Kind Bouwchemie levert voor de specialist het handige BTC Level Systeem, eenvoudig te verwerken zonder apart gereedschap.”

Hal 12 - E130

Geruisloos en trillingvrij indrukken van prefab palen - A.P. van den Berg

Het traditioneel heien van prefab funderingspalen overheerst nog altijd op de Nederlandse markt. Dit geeft meestal echter grote overlast. Dat is voorbij met de kwalitatief hoogwaardige prefab funderingspanelen die worden ingedrukt in plaats van geheid.

Hal 8 - A029

Warmtepomp - Ambrava / Samsung

De specialisten van Ambrava staan klaar om bezoekers een beeld te geven van de mogelijkheden van de warmtepomp. Ze geven uitleg over de meest geschikte technieken voor verschillende gebouwen, de werking, de kosten, de rendementen en de voorwaarden.

Hal 7 - C090

AircoHeaters - Thercon

AircoHeaters kunnen niet alleen koelen maar ook verwarmen. Ze zijn bovendien energiezuinig, zijn uitgerust in een stille modus en de installatie vergt minder kap- en slijpwerk in vergelijking met klassieke radiatoren of vloerverwarming.

Hal 7 - E073

Kelderafdichting en betonreparatie - Van Lierop

Ernstige vochtoverlast maakt kelders onbruikbaar en heeft nare gevolgen voor de waarde van een pand. Wanneer u een kelderruimte wilt gaan opknappen is zorgvuldig onderzoek, helder advies en rapportage zeer belangrijk. Daar kan Van Lierop helpen.

Hal 7 - C137


RenovatieProfs


Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld jezelf nu aan voor de nieuwsbrief van Renovatieprofs en ontvang het laatste nieuws, trends en aanbiedingen.

Reacties (0)

Reageren