Belgische bouwapp zorgt voor een geordend bouwproces

17.11.2016 | Branchenieuws | 716 keer bekeken
Belgische bouwapp zorgt voor een geordend bouwproces

AproPLAN is genoemd als een van de tien ‘Rising Stars' in de Technology Fast50 van Deloitte. De Belgische start-up ontwikkelde een productiviteitsverhogende digitale app die het gehele bouwproces gebruiksvriendelijk in kaart brengt.

We weten het allemaal: hoe meer betrokken partijen in het bouwproces, hoe moeilijker de communicatie verloopt. Vaak wordt informatie overgedragen van de ene partij naar de andere, zonder dat een derde of zelfs vierde partij daar vanaf weet. Het is vaak ook moeilijk om gemaakte wijzigingen te traceren. AproPLAN beweert de oplossing te hebben voor dit probleem.

AproPLAN is een digitale interface in een beveiligde omgeving. Gedurende het verloop van het bouwproces worden documenten en plannen in die interface opgeslagen. Als een document wordt geüpload of aangepast, krijgen alle betrokkenen daar een melding van. Deze kunnen bovendien worden getraceerd. Een goedkeuringssysteem maakt het mogelijk om in te stemmen met een voorgestelde aanpassing. Iedereen kan altijd en overal toegang hebben tot de updates, ook tijdens de uitvoeringsfase komt dit goed van pas.

AproPLAN.jpg

Technology Fast50
De Technology Fast50, die ieder jaar in 21 landen door Deloitte wordt opgesteld, bestaat uit de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven van dat land. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vijf jaar. Bedrijven die jonger zijn dan vijf jaar kunnen meedoen aan de Fast 50 verkiezing in de categorie Rising Stars. Uiteindelijk zal één bedrijf worden uitgeroepen tot Rising Star van 2016. Een van de kanshebbers is dus de bouwapp AproPLAN.

Lees ook: Bewonersapp die tijdens én na renovatie verbindt

RenovatieProfs


Afbeeldingen: AproPLAN


Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld jezelf nu aan voor de nieuwsbrief van Renovatieprofs en ontvang het laatste nieuws, trends en aanbiedingen.

Reacties (0)

Reageren