SABA AfdichtingsTechniek B.V.

Weversstraat 6, 7091CM Dinxperlo, Nederland

Alles afgedicht met SABA AfdichtingsTechniek!

Wij gaan graag een stapje verder in onze service. Een goed voorbeeld hiervan is SABA AfdichtingsTechniek. SABA AfdichtingsTechniek is een zelfstandig opererend projectadviesbureau binnen SABA waar productkennis en kennis op het gebied van applicatietechniek gebundeld worden. Voor u betekent dit dat u naast duurzame producten, ook voor een hoogwaardige afdichting bij ons terecht kunt. 

Advies

SABA AfdichtingsTechniek neemt u alle zorg rondom uw project uit handen. Het project start met een uitgebreid afdichtingsadvies en kostenoverzicht afgestemd op uw persoonlijke wensen en eisen. Dit advies geeft u in één oogopslag duidelijkheid over de geadviseerde SABA-producten en de bijbehorende product- en applicatiekosten. Dit betekent voor u zekerheid rondom de projectvoortgang én transparantie over de totale projectkosten.

Begeleiding

SABA AfdichtingsTechniek garandeert een professionele begeleiding van uw project. Dit houdt in dat u een vast aanspreekpunt heeft waarbij u terecht kunt voor vragen over o.a. inspectie, planning en onderhoud. SABA AfdichtingsTechniek werkt nauw samen met een landelijk partnernetwerk van ISO/VCA-gecertificeerde applicatiebedrijven. Deze applicatiebedrijven worden regelmatig getraind en voldoen aan strenge criteria op het gebied van kwaliteit en veiligheid.

Garantie

Het voordeel van werken met SABA AfdichtingsTechniek is dat de kwaliteit van het kitwerk in uw project gewaarborgd is. Dit wordt in een garantieverklaring vastgelegd. De projectbegeleiders van SABA AfdichtingsTechniek stellen hoge eisen aan de afdichtingsproducten en de applicatie daarvan. Doelstelling hierbij is om een duurzame afdichting voor de toekomst te garanderen en daarmee voor u de integrale kosten te verlagen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van SABA AfdichtingsTechniek voor uw organisatie? Neem contact met ons op via de roze knoppen!

 

 

SABA AfdichtingsTechniek B.V. heeft 3 producten

Snel en eenvoudig renoveren met SABA Sealflex

Toegevoegd op 19.12.2016 door SABA AfdichtingsTechniek B.V.

Snel en eenvoudig renoveren met SABA Sealflex Dankzij het SABA Sealflex systeem is het niet meer nodig om oude, defecte of moeilijk verwijderbare kitvoegen helemaal weg te halen. Het is voldoende o... Bekijk product

Sabaprotect M500

Toegevoegd op 25.04.2016 door SABA AfdichtingsTechniek B.V.

Sabaprotect M500 Sabaprotect M500 is een rook- en brandwerende afdichtingskit, 1-componentig, blijvend elastisch, (lucht)vocht-uithardend op basis van MS-Polymeer. Sabaprotect M500 is vooral geschi... Bekijk product

Sababuild® 650

Toegevoegd op 25.04.2016 door SABA AfdichtingsTechniek B.V.

Sababuild® 650 Sababuild® 650 is een afdichtingskit, 1-componentig op basis van MS-Polymeer voor het afdichten van (werkende) voegen in gevels. Toepasbaar bij het onderling afdichten van gestorte o... Bekijk product