Drowa Isolatie

Energieweg 6, 9101PM Dokkum, Nederland

Duurzaam woningbeheer door milieuvriendelijk isoleren met Drowa

Meest duurzame oplossing met Drowa
Het aanbrengen van Drowa in de kruipruimte wordt door steeds meer huizenbezitters ontdekt als een efficiënte methode om het woningbezit duurzaam te verbeteren. De relatief lage investering, de productie uit 100% gerecycled materiaal en het feit dat de chips bij sloop makkelijk weer uit de kruipruimte is te halen voor recycling, maakt Drowa zeer aantrekkelijk voor woningbezitters die verder denken dan alleen de kosten op korte termijn.

De toepassing van Drowa vraagt een relatief lage investering maar draagt aanzienlijk bij aan het verkrijgen van een hoger energielabel. Omdat met de hoogwaardige isolatiechips van Drowa de vochtproblemen in de kruipruimte effectief worden bestreden, wordt tevens aantasting van de constructie door vocht voorkomen. Hierdoor nemen de onderhoudskosten substantieel af. Daarnaast verbetert het leefklimaat in woningen met een hoge luchtvochtigheid sterk nadat Drowa is aangebracht.

100% gerecyclede EPS chips van de hoogste kwaliteit
Drowa is als enige isolatiechip gemaakt van 100% gerecycled materiaal en is zelf ook weer volledig recyclebaar. Drowa heeft een gesloten celstructuur waardoor vocht en vuil geen invloed hebben op de werkzame eigenschappen van het materiaal. Het product gaat levenslang mee en is eenvoudig weer te verwijderen. Drowa is TNO-getest op werking en isolatiewaarden en bezit de gecontroleerde kwaliteitsverklaring van het BCRG.

Voor meer informatie zie:  

Onze producten
- Onze video
- Onze downloads: technische productinformatie, isolatiewaarden en rapportage bepaling rekenwaarde. 

Of gebruik direct de rode knoppen 'meer informatie' of 'bel mij' om ons uw vraag voor te leggen. 

Drowa Isolatie heeft 2 producten

Verschillende vloeren, één oplossing

Toegevoegd op 09.12.2015 door Drowa Isolatie

De vloerisolatie van Drowa is makkelijk aan te brengen, relatief goedkoop en resulteert in een groot effect. Uw kruipruimte wordt voorzien van een laag van 35 cm Drowa. Deze laag zorgt voor een is... Bekijk product

De EPS-chip van Drowa

Toegevoegd op 10.11.2015 door Drowa Isolatie

Relatief goedkoop, snel te instaleren en bijzonder effectief. Het zijn enkele redenen om de EPS-chips van Drowa te gebruiken om energie te besparen. Als u kiest voor de vloerisolatie chips van Drowa d... Bekijk product