Houd de warmte buiten met deze isolatietoepassingen

Ondernemerstips | 1048 keer bekeken
Houd de warmte buiten met deze isolatietoepassingen

We zijn in Nederland ontzettend blij als de zon zich laat zien, maar binnenshuis houden we het liever koel. Een aantal weken geleden zetten we vier ventilatieproducten op een rij. Bereik nog beter resultaat door gebruik van een van deze vijf isolatiematerialen.

Unidek Reno Fast - Kingspan Unidek

Unidek Reno Fast is dé luchtdichte oplossing voor na-isolatie van de binnenzijde van hellende daken. Het dakelement wordt op een eenvoudige en snelle manier aan de binnenzijde tegen het bestaande dakbeschot aangebracht. Unidek Reno Fast presteert uitzonderlijk dankzij haar eenvoudige montage en toepassing van luchtdichte toebehoren.

Meer weten? Kijk hier.

2 Faay.jpg
PG Roofing - Faay Vianen

Schuine dakwanden zijn lastig te isoleren, maar met de PG Roofing lijn van Faay Vianen is dit eenvoudig. PG60 Roofing is een voorzetelement voor schuine daken dat direct thermisch isolerend is, PG70 is een dikkere variant en met de PG90 worden koudebruggen, warmtelekken of vochtproblemen worden net als bij de andere Roofing producten voorkomen door de thermische werking.

Meer informatie over de verschillende varianten vind je hier.

3 Isovlas Oisterwijk.jpg
Reno Interieur - Isovlas

Als je een huis het liefst zomerkoel maakt met een isolatiemateriaal dat ook nog eens geluidsoverlast tegengaat, is Reno Interieur van Isovlas de beste keuze om een pand te na-isoleren. Het mooie is dat het materiaal te leveren is op basis van jouw maten, zodat bespaard kan worden op arbeid en afval. Het is bovendien duurzaam, ecologisch en technisch hoogwaardig.

Kijk hiervoor de eigenschappen van het materiaal.

4 Drowa.jpgEPS-chip - Drowa Isolatie

Relatief goedkoop, snel te installeren en bijzonder effectief. Het zijn enkele redenen om de EPS-chips van Drowa te gebruiken om energie te besparen. Het is een polystyreen schuimchip van zeer goede kwaliteit en gemaakt van gerecycled materiaal. Drowa heeft bovendien als enige EPS-chip een gesloten celstructuur, een eigenschap die ervoor zorgt dat vocht en vuil in de kruipruimte geen invloed hebben op de werking van het product.

Meer informatie kun je hier vinden.

5 EnerSaver.png

EnerSaver - Reflect Glasfilm

De innovatieve EnerSaver maakt bestaande beglazing hoogwaardig isolerend én warmtewerend. Daarbij wordt het schadelijke deel van Ultra Violet zonlicht voor 99,9 procent geblokkeerd. Met EnerSaver is het heel eenvoudig om van CO2-positief naar CO2-neutraal te gaan.

Lees hier waarom EnerSaver door RVO wordt erkend als energiebesparende maatregel.


RenovatieProfs

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld jezelf nu aan voor de nieuwsbrief van Renovatieprofs en ontvang het laatste nieuws, trends en aanbiedingen.

Reacties (0)

Reageren