​Gadget: Dit slimme slot is veiliger dan een regulier slot

Ondernemerstips | 963 keer bekeken
​Gadget: Dit slimme slot is veiliger dan een regulier slot

De Smart Cylinder Lock is een slot dat niet met sleutels te openen is maar met je smartphone en staat op het punt in productie genomen te worden. De Nederlandse startup Bold Locks gelooft dat haar slot veiliger en comfortabeler is dan het gewone cilinderslot en is een crowdfunding gestart op Kickstarter.

Het slot met een fraai en simpel design is gekoppeld aan een slimme en veilige app, waarin je kunt aangeven wie er allemaal toegang hebben tot een gebouw. Zo is het mogelijk goede vrienden en familie altijd toegang te geven, en bijvoorbeeld een huishoudster slechts op donderdagen. Ook aan de kinderen is gedacht. Bold heeft een afstandsbediening ontwikkeld waarmee kinderen of anderen zonder smartphone naar binnen kunnen. Het is niet eens nodig om je smartphone uit je broekzak te halen om de deur te openen. Het slot opent al als je in de buurt komt, en sluit als je ver genoeg weg bent.

Het slot zou zowel fysiek als digitaal onbreekbaar zijn. De makers zeggen een unieke constructie te hebben bedacht die onder meer zorgt dat het slot niet breekt en dat hij zelfs een boormachine tegenhoudt. Bij andere digitale sloten is het vaak het motortje dat stuk gaat. De Smart Cylinder Lock heeft deze niet, dus hij kan ook niet stuk gaan. De batterij van het slot gaat drie jaar mee, en de makers krijgen een melding als de batterij bijna leeg is.

Het bedrijf werkt samen met een specialist op het gebied van veiligheid. Hun digitale technologie-oplossingen zijn al vele jaren actief. Als je het slot koopt, moet nog wel nog even wachten: de sloten komen als alles naar wens verloopt in maart 2017 op de markt. 

RenovatieProfs

Het slot is zeer makkelijk te bevestigen:

Bold Smart Cylinder Lock Installeren.gif

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld jezelf nu aan voor de nieuwsbrief van Renovatieprofs en ontvang het laatste nieuws, trends en aanbiedingen.

Reacties (2)

Reageren
 • Bram Bakker
  18.09.2016 - 14:59 uur | Bram Bakker

  Daar lijkt het wel op!

 • Henk Meyer
  17.09.2016 - 13:35 uur | Henk Meyer

  dus als iemand je telefoon pikt staat 'ie zo in je huis?
  [Sluikreclame verwijderd]