Best bekeken producten in juli: BUM, Dakmanagement en isolatie-oplossingen

Ondernemerstips | 629 keer bekeken
Best bekeken producten in juli: BUM, Dakmanagement en isolatie-oplossingen
1 Badkamer Uitbuik Module - ODS

De BUM is ontwikkeld omdat het wooncomfort op de slaapverdieping van naoorlogse rijtjeswoningen vaak te wensen over laat. Zo is de douchecel aan de krappe kant voor gezinnen en ontbreekt er een toilet. Als dit aangepakt wordt, kunnen de bewoners voor een langere tijd prettig in hun huurwoning blijven wonen én is de levensduur van de woning met minimaal 25 jaar verlengd. En dat is waar de Badkamer Uitbuik Module in het verhaal komt.

Meer weten? Kijk hier.

6 State 1.jpg
2 Producten van State-1

Daken of kelders die lekken, bovenverdiepingen die tijdens de zomermaanden zeer warm worden. Het zijn problemen die op te lossen zijn met de producten van State-1.

State-1 is de leverancier van vloeibare dakbedekking en vloeibare dichting voor kelders, veranda’s, balkons, irrigatiekanalen, EPDM membranen, isolatie, asfalt membranen en vele andere oplossingen.

Meer informatie vind je hier.

9 Enersaver.jpg
3 EnerSaver - Reflect Glasfilm

Een mijlpaal in de geschiedenis van glasfolie: EnerSaver is door het College Gelijkwaardigheid Energieprestatie (CGE) erkend als energiebesparende maatregel en is tevens ISSO- gecertificeerd. Eén van de redenen hiervoor is de unieke isolatiewaarde-verhogende eigenschap van het product.

Klik hier voor meer informatie.

7 Dakmanagement.jpg
4 Dakmanagement

De naam zegt het al: met Dakmanagement ben je ontzorgd en online op de hoogte van je daken. Dakmanagement is al 20 jaar een autoriteit op het gebied van daken. Hun diensten lopen van dakrenovatie, de aanleg van een daktuin tot het onderhoud van uw dak.

Weten wat deze tool voor jou kan doen? Kijk hier.

5 Unidek Reno fast - Kingspan Unidek

Unidek Reno Fast is dé luchtdichte oplossing voor na-isolatie van de binnenzijde van hellende daken. Het dakelement wordt op een eenvoudige en snelle manier aan de binnenzijde tegen het bestaande dakbeschot aangebracht. Unidek Reno Fast presteert naar eigen zeggen dankzij haar eenvoudige montage en toepassing van luchtdichte toebehoren aantoonbaar beter dan andere isolatiesystemen.

Kijk hier voor meer informatie.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld jezelf nu aan voor de nieuwsbrief van Renovatieprofs en ontvang het laatste nieuws, trends en aanbiedingen.

Reacties (0)

Reageren